8,00 – 9,00 |
Registrace účastníků workshopu |
9,00 – 9,05 |
Zahájení workshopu |
9,05 – 9,35 |
Výroba agrogelů s využitím kyselé syrovátky a odpadů ze zpracování syrovátky membránovými procesy, Ing. Jan Drbohlav, CSc., VÚM s.r.o. |
9,35 –10,05 |
Dealkoholizace nápojů pomocí membránových separačních procesů, Ing. Marek Šír, Ph.D., ÚCHOP na VŠCHT Praha |
10,05 –10,35 |
Možnosti omezení foulingu při ultrafiltraci mléka a syrovátky, doc. Ing. Ladislav Čurda, CSc., ÚMTK na VŠCHT Praha |
10,35 –10,55 |
Přestávka na občerstvení |
10,55 –11,25 |
Recyklace a úprava vod s využitím membránových procesů, Ing. Jaroslav Lev. Ph.D., ASIO TECH spol. s r.o. |
11,25 –11,55 |
Technologické cestovní mapy a jejich využití v průmyslu, Ing. Jakub Peter, CSc., ÚMCH Praha |
11,55 – 12,10 |
Závěr |
Přidat komentář